Kiemelt termékpartner: Booking.com

Mától a világ legnagyobb szállásfoglalója a Booking.com is FreedomXpress kedvezményt nyújtó Partnerünk!

Büszkék vagyunk arra hogy az OMV és Tesco után egy újabb nagy világcég kerülhetett fel a Dealkodex platformunkra!

A kedvezmények érvényesítéséről bővebben a delakodex.com oldalon informálódhatsz!

Kedvezmény mértéke : 3%

Céginfó

Booking.com

Az 1996-ban, Amszterdamban alapított Booking.com egy kis holland cégből a világ egyik legnagyobb internetes szállásfoglaló vállalatává vált. A Booking Holdings Inc. tagjaként (NASDAQ: BKNG) a Booking.comnál több mint 17 000-en dolgoznak 198 irodában a világ 70 országában.

Küldetésük, hogy mindenki láthassa a világot. A Booking.com sokat áldoz a digitális technológiára annak érdekében, hogy zökkenőmentessé tegye az utazást. A Booking.com az utazóknak szállások, apartmanok, nyaralók, családi panziók, ötcsillagos luxusüdülők, lombházak vagy akár jégkunyhók széles választékát kínálja. A Booking.com weboldala és alkalmazásai 40-nél is több nyelven érhetők el, és 28 899 905 szálláslehetőséggel várja 145 623 úti célon, a világ 228 országában.

Naponta több mint 1 550 000 éjszakát foglalnak le a weboldalukon. Akár üzleti, akár szabadidős céllal foglalnak, vendégeik könnyen és gyorsan megtalálhatják álmaik szállását a Booking.comon. A Booking.com ügyfélszolgálati csapata a hét minden napján, éjjel-nappal elérhető, és több mint 40 nyelven áll a vendégek rendelkezésére.

Kedvezmény érvényesítése:

Ahhoz, hogy a kedvezményt jóvá tudjuk írni a Dealkodex oldaláról közvetlenül kell a booking.com oldalára lépni és a foglalást is ezután kell kezdeményezni. Javasoljuk, hogy átkattintás előtt törölje a cookiekat a böngészőjéből, ha korábban már meglátogatta a booking.com oldalát.

A Booking.com mobil alkalmazása regisztrálja a látogatást, csak a webes felület. A regisztrálatlan, illetve törölt foglalásokat nem tudjuk érvényesíteni.

A kedvezmények igénybevételéhez kattintson erre a linkre vagy az alábbi képre.