Új termékpartner: Városmajori Teniszklub

Örömmel prezentáljuk legújabb Termékpartnerünket, a Városmajori Teniszklubbot!
Buda egyik legnagyobb és legkeresettebb tenisz klubja várja a teniszezni vágyókat és a teniszezni tanuló vágyókat egyaránt!

FreedomXpress tagoknak biztosított kedvezmény : 12%
A bérletek árából pedig 5%
A kedvezmények a plasztikkártya felmutatásával érvényesíthetők!

Kezdődik lassan az őszi szezon, hozd magad formába és vásárolj most te is egy tenisz bérletet vagy ha még nem tudsz, itt az idő hogy bele tanulj ebbe az igazán szerethető sportba!

Céginfó

A  Városmajori Tenisz Klub-ot 1990-ben alapították és ma az egyik legnépszerűbb teniszklubja Budának, mely gyönyörű zöldövezetben fogadja a teniszezni vágyó közönséget a Fogaskerekű végállomásánál, a Városmajori Gimnázium közelében.

A teniszklub 3 salakos illetve 4 greenset, US Open es Ausztral Open-en ismert, pályái állnak a játékosok rendelkezésére. Téli szezon alatt fedett teniszpályákatbiztosítunk. A teniszklub versenyeknek is helyet ad különböző kategóriákban.

A teniszpályákon nyitvatartási időben, 7-22 óráig szakképzett teniszoktatás folyik kezdőknek, csoportoknak, kisiskolásoknak és idősebb korosztálynak egyaránt! A teniszpályák megtekinthetők telefonon vagy e-mail-en történő időpont egyeztetés után. Teniszpályabérléshez előzetes igénybejelentés szükséges.  Színvonalas klubház, tiszta és rendezett öltözők, jól felszerelt büfé és teniszbolt szolgálja a vendégek kényelmét.

A Klub évek óta jó kapcsolatot tart fenn több multinacionális céggel, magánvállalkozóval, illetve közintézménnyel. (Pannonia Hotels Rt., Magyar Telecom, Eurolising Rt.,Magyar Külügyminisztérium, Carnex Kft. a teljesség igénye nélkül!)

A Városmajori Tenisz Klub mindent megtesz annak érdekében, hogy a továbbiakban is fejlessze szolgáltatásait és létesítményeit, hogy az Önök szabadidejét még élvezetesebbé tegye.

Várjuk szeretettel:
VTC Tenisz Klub