8000 dollár egy nap alatt, hagyományos dropship rendszerrel?!!

Néhány nappal ezelőtt beszéltem az egyik külföldi ismerősömmel, aki már több éve foglalkozik dropshippinggel. Kíváncsi voltam néhány statisztikára, ők hogyan csinálják, trükkökre, stb. Olyan adatokról beszélt, hogy az állam leesett! Egyszerűen elképesztő, hogy mire képes ez a rendszer, ha tudod működtetni, elegendő energiát, pénzt, időt teszel bele!

Azt mondta, hogy volt olyan napja, amikor 1 nap alatt, 8000 dollárt keresett egyetlen termék promótálásával! Igen, jól olvasod, 8000 dolcsit! Az 2.3 millió forint! Egyszerű, hagyományos dropship rendszerrel! 

Ekkor elgondolkoztam, hogy ha a hagyományos rendszer erre képes, akkor mire képes a Freedom Xpress vadiúj találmánya, egy olyan újítás, amit még soha senki nem csinált meg! Erről szól a mai videó, nézd végig!

Végig nézted a videót? 
Érted már miről beszélek?
Durva, nem? 
Azt hiszem, ez óriási lesz! Ebből nem kellene kimaradnod!

Ha szeretnél a Csapatomhoz tartozni, szerintem semmiképp ne hagyd ki a májusi promóciót, amelyről már beszéltem, mert most valóban féláron vagy akár negyed áron tudsz csomaghoz jutni! Erről a témáról ide kattintva tudsz olvasni!

Szerintem ha tetszik ez az üzlet, ne sokat gondolkozz, csináld meg az ingyenes regisztrációt! Amennyiben kérdéseid vannak, keress bizalommal az elérhetőségeim egyikén!

Vlog
gyurattila

Licence csomagok, webáruház, passzív jövedelem? Igen! Ez a Zamnia!

Ahogy az igérve lett, eljött az idő, indul a Zamnia webáruház! Sokat beszéltem már róla, de talán nem értetted, nem

Read More »
Vlog
gyurattila

Hálózatépítés vs. munkahely, azaz miért utálják sokan az MLM-et?!

Keddenként, rendszeresen Budapesten tárgyalok az ügyfeleimmel, munkatársaimmal. Most kedden sem volt ez másképp. Az út kb. 2 órás autópályás utazást

Read More »