A Basic start csomag bemutatása

A Freedom Xpress legkisebb start csomagja a Basic nevet kapta. Az ára mindössze 52 euró. Mire jó ez a csomag, illetve mennyi pénzt tudsz vele keresni? Erről lesz szó a mai videóban.

  • Ahhoz hogy valaki jutalékra legyen jogosult a FreedomXpress rendszerében, rendelkeznie kell legalább egy 50 EUR értékű BASIC Starter csomaggal.
  • Mint minden üzleti csomagnak, így ennek a csomagnak is a 200 %-át jóváírjuk a kedvezmény számládon, melyet a felhasználási szabályzatban leírtak alapján felhasználhatsz a társaság kedvezményeket biztosító platformján a DealKodexen, ahol a folyamatosan növekvő számú partnerek speciális kedvezményes ajánlatait fogod tudni igénybe venni. www.dealkodex.com
  • Ezen felül a társaságtól ajándékba kapsz 50 db promóciós creditet, melyet a credit számládon írunk jóvá és amikkel a társaság aukciós webáruházában a Zanguu-n fogsz tudni licitálni számos világmárka termékeire, vagy dönthetsz úgy, hogy promóciós creditjeidből valamennyit elküldesz barátaidnak, ismerőseidnek, amiket ők is fel tudnak használni az aukciók folyamán, kiváló apropót teremtve ezzel arra, hogy beszélgessetek a FreedomXpress üzleti lehetőségéről, anélkül hogy ismerőseidet zaklatnod kellene telefonon vagy más eszközökkel találkozót erőltetve velük.
  • Hát nem fantasztikus? Ajándékozás útján tud épülni 100% online, akár kontinenseket átívelő vállalkozásod! 
* Annak érdekében, hogy jobb kifizetési kondíciókat érj el és részt tudj venni a cég komolyabb promócióiban, illetve hogy magasabb üzleti rangokra tudj kvalifikálni, szükséged lesz nagyobb üzleti csomagokra, melyekre bármikor időkorlát nélkül felminősítheted BASIC üzleti csomagod, viszont ebben az esetben nem a két üzleti csomag árának különbözetét kell megfizetned, hanem minden esetben minden üzleti csomag teljes vételárát meg kell fizesd, így jobb ha indulásod ezen információ tudatában tervezed megkímélve magad esetleges felesleges többlet költségektől!
Vlog
gyurattila

Licence csomagok, webáruház, passzív jövedelem? Igen! Ez a Zamnia!

Ahogy az igérve lett, eljött az idő, indul a Zamnia webáruház! Sokat beszéltem már róla, de talán nem értetted, nem

Read More »
Vlog
gyurattila

Hálózatépítés vs. munkahely, azaz miért utálják sokan az MLM-et?!

Keddenként, rendszeresen Budapesten tárgyalok az ügyfeleimmel, munkatársaimmal. Most kedden sem volt ez másképp. Az út kb. 2 órás autópályás utazást

Read More »