A Business licence csomag bemutatása

Részesedj webáruházak százainak forgalmából! Hogy ezt meg tudd tenni, szükséged van információra és egy Business licence csomagra! Részleteket mutatom a videóban!

  • A network marketing igazi ereje abban rejlik, hogy idővel képes jogdíjszerű jövedelmet termelni számunkra, más szóval akkor is képesek leszünk jövedelmet realizálni amikor éppen nem tevékenykedünk aktívan vagy akár éppen alszunk.
  • A FreedomXpress Matching Bonus rendszerén keresztül, most lehetővé teszi számodra, hogy akár egy Business Licence Pack megvásárlása után, minden általad közvetlenül csatlakoztatott partnered bináris jövedelme után 15% jogdíjszerű jutalékot realizálj anélkül, hogy ehhez bármilyen vezetői rangot el kellene érj, aktivitást kellene fizetned vagy újra kvalifikációs követelmény lenne.
  • A Business Licence Pack az első belépő szintű licence csomagunk, mely megnyitja az utat előtted, hogy a struktúrában alattad elhelyezkedő Affiliate Partnerek és más License tulajdonosok webáruház forgalmai után 3 unilevel szinten keresztül ( 25%, 10%, 10% ) tudj passzívan részesedni. Ez által nyílik lehetőséged részesedni emberek tömegeinek hétköznapi vásárlásaiból.
  • A Business Licence Pack másik nagy előnye a kisebb csomagokhoz képest, hogy ez a csomag tartalmaz egy e-comerce share-t is, mely feljogosítja tulajdonosát arra, hogy részesedjen a havonta felosztásra kerülő e-commerce pool-ból, mely teljesen passzív bevételi formát jelent a programban résztvevőknek és ahová a társaság minden hónapban a teljes webáruház forgalmai után keletkező árrések 10%-át különíti el.
  • Heti bináris jövedelmi küszöböd ezzel a csomaggal 2000 EUR
Vlog
gyurattila

Licence csomagok, webáruház, passzív jövedelem? Igen! Ez a Zamnia!

Ahogy az igérve lett, eljött az idő, indul a Zamnia webáruház! Sokat beszéltem már róla, de talán nem értetted, nem

Read More »
Vlog
gyurattila

Hálózatépítés vs. munkahely, azaz miért utálják sokan az MLM-et?!

Keddenként, rendszeresen Budapesten tárgyalok az ügyfeleimmel, munkatársaimmal. Most kedden sem volt ez másképp. Az út kb. 2 órás autópályás utazást

Read More »