A Freedom Xpress segít a problémáid megoldásában

A Freedom Xpress egy kimondottan csapatorientált üzlet, valóban segítjük egymást mindenben. Nálunk nincs határ, ha kell szívesen találkozunk bárkivel, az egész ország területén, sőt országhatárokon túl is. Tegnap meghívtam egyik barátomat, aki most indítja el Szerbiát egy üzleti bemutatóra és segítséget kértem a szponzoromtól, mondja el Ő helyettem a Freedom Xpress lényegét. Mondanom sem kell, rögtön igent mondott és 350 km-t megtéve fogadtuk őt otthonunkban. 

A szerbiai vezető megértette az üzlet lényegét és az ő válasza is igen volt, tehát indul egy új ország! Mivel a holnapi napon Budapesten leszünk, üzleti megbeszélés lesz a tulajdonosokkal, ezért megkértem Szabit, maradjon még ma is és készítsünk egy interjút, amelyben összefoglaltuk a Freedom Xpressben leggyakrabban feltett kérdésekre a válaszokat. Ezt a videót természetesen közzé is tesszük, mivel ebben az üzletben nincsenek titkok és tabuk.

Azt gondolom, hogy nagyon szépen rávilágítottunk arra a sok dologra, amely ezt az üzletet megkülönbözteti sok más rendszertől. Ha érdekel ez a téma, nézd meg az alábbi videót!

Fontos, hogy mielőtt bármilyen csomagot is vásárolnál, megértsd mi is ez a rendszer. Én nem meggyőzni szeretnélek, hanem felvilágosítani miért jó ez neked is.

Ha tetszik amit hallasz és látsz, majd tudod hova kell kattintanod az induláshoz! 🙂