A Micro affiliate csomag bemutatása

Kezdd el saját e-commerce vállalkozásod! Annak érdekében, hogy gyorsabban tudd duplikálni az üzletedet, olyan eszközökre van szükséged melyek további promóciókat, nagyobb és többféle jövedelem szerzési lehetőségeket biztosítanak neked, gyorsító pályára helyezve ezzel az üzleted!

  • A MICRO Affiliate Pack azon túl, hogy tartalmazza a BASIC csomag minden elemét, további jövedelemszerzési kapukat nyit meg számodra a kifizetési tervben, ezáltal növelve bevételi forrásaidat!
  • Ebben a csomagban 25EUR jóváírást kapsz az e-commerce számládra, mely összeget teljes egészében vagy akár kiegészítve levásárolhatsz bármely tetszőleges termékünkre a társaság saját webáruházában a ZAMNIA oldalon.
  • A legfontosabb plusz jövedelmi forrást a csomagban található affiliate link jelenti, mely segítségével részt vehetsz a társaság e-commerce üzletágában is. Saját affiliate linkedet használva reklámozhatod a társaság e-commerce oldalának, a ZAMNIA-nak a termékeit önállóan is, vagy külön termék kategóriákat, vagy akár az egész webáruház az affiliate linked alatt. Elkezdheted vele önálló dropshipping vállalkozásodat, mely 20% árrés jutalékot fog jelenteni számodra az e-commerces vásárlások után, melyek a te affiliate linked által történnek.
  • Saját mini webáruház csupán 250EUR-ért? Igen, mi ezt is tudjuk!
  • Természetesen sokkal több promóciós creditet tartalmaz mint a BASIC csomag, ezáltal lehetővé teszi, hogy sokkal több ismerősödnek tudj küldeni ajándékba licitáló crediteket, így jutva el könnyen és egyszerűen még több potenciális jelölthöz.
  • Ezzel a csomaggal megnövekedik a heti bináris jutalék küszöbünk 1500 EUR-ra
  • Bár kis különbség van a BASIC és a MICRO Affiliate Pack ára között, mégis hatalmasak lehetnek az általuk realizálható jövedelmi különbségek!
Vlog
gyurattila

Licence csomagok, webáruház, passzív jövedelem? Igen! Ez a Zamnia!

Ahogy az igérve lett, eljött az idő, indul a Zamnia webáruház! Sokat beszéltem már róla, de talán nem értetted, nem

Read More »
Vlog
gyurattila

Hálózatépítés vs. munkahely, azaz miért utálják sokan az MLM-et?!

Keddenként, rendszeresen Budapesten tárgyalok az ügyfeleimmel, munkatársaimmal. Most kedden sem volt ez másképp. Az út kb. 2 órás autópályás utazást

Read More »