A Premium licence csomag bemutatása

Ebben a videóban a Freedom Xpress, egyik legkiválóbb licence csomagját fogom bemutatni, a Premium Licence csomagot! 

Ez az igazi jövedelem duplikáló gyorsítósáv, hiszen a csomag megvásárlásakor a bináris struktúrában nem csupán 1 pozíciót kapsz mint a korábbi csomagok esetében, hanem 3 bináris pozíciót kapsz a cégtől, így az összes hálózatodba érkező forgalom, egyszerre több pozíciódat fogja tölteni, így azokon kevesebb forgalmat kell generálj később ugyanazon jutalékok felvételéhez! 

  • Ezzel a csomaggal a csomagvásárlást követő 30 napban 25% direct bonus visszatérítésre vagy jogosult!
  • Heti bináris jövedelmi küszöböd 4000 EUR, mely érvényes mind a 3 pozícióra, ennek köszönhetően heti jutalékaid mértéke elérhetik akár a 12.000 eurót is!
  • Ennek a csomagnak a megvásárlásával 3 generációs mélységből fogod kapni a 15%-15%-10% jogdíjszerű jövedelmet, a partnereid bináris jutaléka után, így már valóban komoly passzív bevétel termelő eszköz lesz a kezedben!
  • Ezzel az üzleti csomaggal 6 unilevel szinten keresztül ( 25%, 10%, 10%, 5%, 5%, 5% ) tudsz részesedni a struktúrádban alattad elhelyezkedő Affiliate Partnerek és License tulajdonosok webáruház forgalmainak árréséből. Elképzelted már valaha, hogy milyen lehet webáruházak százainak vagy akár ezreinek termeléséből részesedni? Itt most nem csak elképzelheted, de meg is valósíthatod!
  • Emellé az üzleti csomag mellé 8 e-commerce share jár, mely 8 részesedést biztosít a havonta felosztásra kerülő e-commerce pool-ból.
  • A Premium License Pack hatalmas előnye, hogy ehhez az üzleti csomaghoz nem 2 hanem 10db Business License Code jár, melyeket szabad belátásod szerint tovább értékesíthetsz azon jelöltjeid felé, akik ekkora összegű ( 750 EUR ) üzleti indulásban gondolkodnak. Egy kis utána számolással könnyen rájöhetsz te is, mért olyan közkedvelt üzleti csomag ez, hiszen a kódok értékesítése után a saját induló csomagod megtérülésén felül plusz 2500EUR profitra tehetsz szert!
Vlog
gyurattila

Licence csomagok, webáruház, passzív jövedelem? Igen! Ez a Zamnia!

Ahogy az igérve lett, eljött az idő, indul a Zamnia webáruház! Sokat beszéltem már róla, de talán nem értetted, nem

Read More »
Vlog
gyurattila

Hálózatépítés vs. munkahely, azaz miért utálják sokan az MLM-et?!

Keddenként, rendszeresen Budapesten tárgyalok az ügyfeleimmel, munkatársaimmal. Most kedden sem volt ez másképp. Az út kb. 2 órás autópályás utazást

Read More »