A Standard affiliate csomag bemutatása

Lépj a gyorsító sávra! A Standard affiliate csomag azon túl, hogy tartalmazza a Micro affiliate csomag minden elemét, magasabb jövedelemszerzési kapukat nyit meg számodra a kifizetési tervben, ezáltal növelve bevételi forrásaidat!

  • Ebben a csomagban 50EUR jóváírást kapsz az e-commerce számládra, mely összeget teljes egészében vagy akár kiegészítve levásárolhatsz bármely tetszőleges termékünkre a társaság saját webáruházában a ZAMNIA oldalon.
  • Saját affiliate linkedet használva reklámozhatod a társaság e-commerce oldalának, a ZAMNIA-nak a termékeit önállóan is, vagy külön termék kategóriákat, vagy akár az egész webáruhát az affiliate linked alatt.
  • Elkezdheted vele önálló dropshipping vállalkozásodat, mely tevékenységed után már egy magasabb, 25% árrés jutalékot fogsz kapni, szemben a MICRO Affiliate Pack 20%-os kifizetésével.
  • Természetesen sokkal több promóciós creditet tartalmaz mint a MICRO Affiliate Pack csomag, ezáltal lehetővé teszi, hogy sokkal több ismerősödnek tudj küldeni ajándékba licitáló crediteket, így jutva el könnyen és egyszerűen még több potenciális jelölthöz.
  • Ezzel a csomaggal tovább növekedik a heti bináris jutalék küszöbünk 2000 EUR-ra
Vlog
gyurattila

Licence csomagok, webáruház, passzív jövedelem? Igen! Ez a Zamnia!

Ahogy az igérve lett, eljött az idő, indul a Zamnia webáruház! Sokat beszéltem már róla, de talán nem értetted, nem

Read More »
Vlog
gyurattila

Hálózatépítés vs. munkahely, azaz miért utálják sokan az MLM-et?!

Keddenként, rendszeresen Budapesten tárgyalok az ügyfeleimmel, munkatársaimmal. Most kedden sem volt ez másképp. Az út kb. 2 órás autópályás utazást

Read More »