Az Enterprise licence csomag bemutatása

Ebben a videóban a Freedom Xpress, legnagyobb licence csomagját fogom bemutatni, az Enterprise Licence csomagot! 

Ez az üzleti csomag valóban a maximumokról szól! Azoknak ajánljuk, akik nem érik be csak is mindenből a legjobbal és a maximummal!

  • Ezzel a csomaggal a csomagvásárlást követő 60 napban 25% direct bonus visszatérítésre vagy jogosult!

  • Heti bináris jövedelmi küszöböd 5000 EUR, mely érvényes mind a 7 pozícióra melyek kizárólag ehhez az üzleti csomaghoz járnak, ennek köszönhetően heti bináris jutalékaid mértéke elérhetik akár a 35.000 eurót is!

  • Ennek a csomagnak a megvásárlásával 4 generációs mélységből fogod kapni a 15%-15%-10%-10% jogdíjszerű jövedelmet, a partnereid bináris jutaléka után, mellyel eléred a maximumot amit csomagvásárlással lehetséges!

  • Ezzel az üzleti csomaggal 8 unilevel szinten keresztül ( 25%, 10%, 10%, 5%, 5%, 5%, 5%, 5% ) tudsz részesedni a struktúrádban alattad elhelyezkedő Affiliate Partnerek és Licence tulajdonosok webáruház forgalmainak árréséből, amivel szintén maximalizálod az elérhető legnagyobb mélységekből származó kifizetéseket a webáruházak forgalmai után!

  • Emellé az üzleti csomag mellé a maximális, 24 e-commerce share jár, mely 24 részesedést biztosít a havonta felosztásra kerülő e-commerce pool-ból!

  • Az Enterprise Licence Pack mellé a maximális, 20db Business Licence Code jár, melyeket szabad belátásod szerint tovább értékesíthetsz azon jelöltjeid felé, akik ekkora összegű ( 750 EUR ) üzleti indulásban gondolkodnak. Így a kódok értékesítése után, ez esetben is 2500EUR extra profitod keletkezhet!

Csomagok
gyurattila

A Micro affiliate csomag bemutatása

Kezdd el saját e-commerce vállalkozásod! Annak érdekében, hogy gyorsabban tudd duplikálni az üzletedet, olyan eszközökre van szükséged melyek további promóciókat,

Read More »
Csomagok
gyurattila

A Standard affiliate csomag bemutatása

Lépj a gyorsító sávra! A Standard affiliate csomag azon túl, hogy tartalmazza a Micro affiliate csomag minden elemét, magasabb jövedelemszerzési

Read More »