Első Freedom Xpress plasztikkártyás tranzakció

2018. július 27. egy neves dátum marad a Freedom Xpress cég történetében. Ezen a napon használtuk először a céges plasztikkártyát éles tranzakcióra a SiLverKart termékpartnerünknél. Miért pont ott? 

Ennek több oka is volt, de az egyik az, hogy a cég által oda voltunk hivatalosak egy Gokart, Bowling szabadidős programra, amelyet egy vezetői vacsora követett. Feltételeztük, hogy a kaja finom lesz, de amit közben láttunk, az szerintem mindenkit kellemesen meglepett! Varga Balázs, a Freedom Xpress Global cég egyik tulajdonosa, a szemünk láttára indította el az első plasztikkártyás tranzakciót az adott termékpartnernél. Ez még jobban megerősített abban, hogy a legjobbkor vagyunk a lehető legjobb helyen! 

A Freedomos kártyával ugyanis tudsz fizetni termékpartnereknél a már meglévő terminálon, nincs szükség semmi másra, csak csomaggal kell rendelkezned. A kártyát teljesen ingyenesen fogod megkapni és használhatod majd a jövőben sok-sok termékpartnernél. Ezek listája is hamarosan fel fog kerülni a hivatalos honlapra. Az alábbi videóban betekintést kaphatsz a Gokart, Bowling versenybe, majd megnézheted mennyire egyszerű a fizetés a Freedomos kártyával!

És ez még nem minden, de egyelőre több információt nem tudok veled megosztani. Mindenesetre úgy gondolom, történelmet fogunk írni és aki most jön velünk, az egy giga projekt részese lesz! Szerintem ne sokat tétovázz, hisz veszíteni nem tudsz, a prelaunch időszakban a csomag árának a 160%-kát írja jóvá a cég a foglaló számládon! 

A csomagokról ide kattintva kaphatsz részletesebb információt!

Ha nem szeretnél lemaradni, indítsd el az ingyenes regisztrációt ide kattintva!