Freedom Xpress Sikerszeminárium, BMW átadások

2019. július 20. – ez az a dátum, amelyre szerintem sokáig emlékezni fogunk, én tutira! Ezen a napon kaptuk meg a Freedomos BMW-ket, hivtalosan is át lettek adva. Tudom, sokan nem hitték el, hogy ez meg fog történni, de megtörtént! Ezen kívül, bele láthattunk a webáruház projekt jövőjébe, 1 órás előadást hallhattunk arról, ami hamarosan jön, a következő e-commerce óriás, a Zamnia!

Azt gondolom, hogy nem kell túlságosan iskolázottnak lenni ahhoz, hogy ha egy ilyen összefoglaló videót megnézel, lásd, hogy itt azért van egy elég magas szint. Már csak abból kiindulva, hogy a rendezvény nem egy ételudvarban volt megszervezve, (és soha nem is lesz olyan helyen) a profizmus több oldala tükröződik a videóból. Ha meg ott voltál, akkor te magad is meggyőződtél, hogy amit mondok az így van! 

Jó érzés ezt a profizmust képviselni, jó érzés volt BMW-t kapni, nekem ez teljesen új volt, mégha jó autókkal is jártam előtte is az országot. Igazából nem maga a BMW számít, hanem az, hogy végre egy Cég, amely megbecsüli azokat akik képviselik, nem csak igérget, hanem meg is valósítja amit elképzeltek, vele együtt a mi álmainkat is!

Figyelj, csinálsz amit akarsz, de szerintem ebből ne maradj ki!
Nyilván ezt Te fogod eldönteni, de szerintem ha tetszik ez az üzlet, ne sokat gondolkozz, csináld meg az ingyenes regisztrációt! Amennyiben kérdéseid vannak, keress bizalommal az elérhetőségeim egyikén!

Csomagok
gyurattila

A Micro affiliate csomag bemutatása

Kezdd el saját e-commerce vállalkozásod! Annak érdekében, hogy gyorsabban tudd duplikálni az üzletedet, olyan eszközökre van szükséged melyek további promóciókat,

Read More »
Csomagok
gyurattila

A Standard affiliate csomag bemutatása

Lépj a gyorsító sávra! A Standard affiliate csomag azon túl, hogy tartalmazza a Micro affiliate csomag minden elemét, magasabb jövedelemszerzési

Read More »