Gazdára talált a 2200 eurós iMac, mindössze 68.8 euróért (videó)!

Hétvégén, megrendezésre került az első Freedomos családi nap, ahol természetesen én is jelen voltam, további 120 munkatárssal egyetemben. Fantasztikus idő volt, nagyszerű szórakozási lehetőségekkel. Két bográcsban rotyogott a kaja és a grillező fiúk sem unatkoztak! Szóval minden olyan volt, amilyennek azt el tudod képzelni. 

Volt azonban ennek a napnak egy fénypontja, az pedig nem más volt, mint a Zanguun megnyert 2200 euró értékű Apple iMac számítógép átadása. Igen, valóban megnyerte valaki ezt a gépet és valóban meg is kapta! Számomra külön élmény volt, hogy a szerencsés hölgy, az én személyes munkatársam! Ezt az átadást meg is örökítettem, készítettem egy gyors élő videót a facebookra, amelynek másolatát itt most közzé teszem! Gabika, ezúton is gratulálok!

Szeretnél Te is ajándék Zanguu creditet? Csak kérned kell és szívesen küldök! Semmi másra nincs szükség, csak a keresztnevedre, az e-mail címedre, amelyeket ide kattintva tudsz megadni! Az üzenet mezőbe ennyit írj: Zanguu

Szerintem ha tetszik ez az üzlet, ne sokat gondolkozz, csináld meg az ingyenes regisztrációt! Amennyiben kérdéseid vannak, keress bizalommal az elérhetőségeim egyikén!