Ha pénzt akarsz keresni, gyere velem és mutatom az utat!

Szinte majdnem minden ember, legalábbis a karrierje elején a pénz miatt vág bele valamilyen üzletbe. Igen, a pénz egy erős motivációs eszköze az életünknek, mert általa sokkal minőségesebben tudjuk tölteni a mindennapjainkat. Az emberiség magas százaléka a megszokott és az iskolában tanított életformát választja, amivel semmi gond nincs, mindenkinek a saját döntése, hogyan alakítja az életét. 

A kérdés minden esetben ugyanaz:

  • Elégedett vagy a mostani életeddel?
  • Elégedett vagy a jövedelmeddel?
  • Szereted a munkádat?
Több kérdést is fel lehetne tenni, de felesleges, érted miről van szó! Amennyiben a 3 feltett kérdésre igennel válaszolsz, gratulálok, te azon kevesek körét gyarapítod, akik élik az álmaikat! Viszont ha van nemleges válaszod, ajánlom a figyelmedbe az alábbi 20 perces videó megnézését! Ne sajnáld ezt a 20 percet magadtól, mert azt gondolom, hogy ha most lépsz, nagyon jókor lépsz! Részletek a videóban!

Ha megnézted a videót, láthatod mekkora összegeket keres egy ambíciókkal teli üzletépítő az üzlete elején. Igen, ezek az összegek, kezdő összegek, a Freedom ennél sokkal de sokkal többet tud! Lehet, hogy most ez számodra elképzelhetetlen és elérhetetlen, de hidd el nekem, néhány évvel ezelőtt én is így gondolkoztam. Nehézséget okozott számomra a 6000 forintos havidíj megfizetése is, de megoldottam, kitartottam, tanultam és jöttek a sikerek!

Ha szeretnél a Csapatomhoz tartozni, szerintem semmiképp ne hagyd ki a májusi promóciót, amelyről már beszéltem, mert most valóban féláron vagy akár negyed áron tudsz csomaghoz jutni! Erről a témáról ide kattintva tudsz olvasni!

Szerintem ha tetszik ez az üzlet, ne sokat gondolkozz, csináld meg az ingyenes regisztrációt! Amennyiben kérdéseid vannak, keress bizalommal az elérhetőségeim egyikén!

Vlog
gyurattila

Nyerj 2 drb Forma-1 belépőt a Hungaroringre!

Ezen a héten újra adrenalint viszünk a péntek estétekbe! A megszokott időben 20:00-tól várunk mindenkit a ZanGuu aukciók BID gombjainál!

Read More »
Vlog
gyurattila

Kiválasztottuk a Freedomos BMW-ket!

Nagy nap volt a mai, mert ma reggel találkoztunk a Freedom Xpress tulajdonosaival, a budapesti Kempinski Hotel Corvinusban. Találkozásunk tárgya

Read More »
Vlog
gyurattila

Gazdára talált a 2200 eurós iMac, mindössze 68.8 euróért (videó)!

Hétvégén, megrendezésre került az első Freedomos családi nap, ahol természetesen én is jelen voltam, további 120 munkatárssal egyetemben. Fantasztikus idő

Read More »

Szólj hozzá!

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..