Ha pénzt akarsz keresni, gyere velem és mutatom az utat!

Szinte majdnem minden ember, legalábbis a karrierje elején a pénz miatt vág bele valamilyen üzletbe. Igen, a pénz egy erős motivációs eszköze az életünknek, mert általa sokkal minőségesebben tudjuk tölteni a mindennapjainkat. Az emberiség magas százaléka a megszokott és az iskolában tanított életformát választja, amivel semmi gond nincs, mindenkinek a saját döntése, hogyan alakítja az életét. 

A kérdés minden esetben ugyanaz:

  • Elégedett vagy a mostani életeddel?
  • Elégedett vagy a jövedelmeddel?
  • Szereted a munkádat?
Több kérdést is fel lehetne tenni, de felesleges, érted miről van szó! Amennyiben a 3 feltett kérdésre igennel válaszolsz, gratulálok, te azon kevesek körét gyarapítod, akik élik az álmaikat! Viszont ha van nemleges válaszod, ajánlom a figyelmedbe az alábbi 20 perces videó megnézését! Ne sajnáld ezt a 20 percet magadtól, mert azt gondolom, hogy ha most lépsz, nagyon jókor lépsz! Részletek a videóban!

Ha megnézted a videót, láthatod mekkora összegeket keres egy ambíciókkal teli üzletépítő az üzlete elején. Igen, ezek az összegek, kezdő összegek, a Freedom ennél sokkal de sokkal többet tud! Lehet, hogy most ez számodra elképzelhetetlen és elérhetetlen, de hidd el nekem, néhány évvel ezelőtt én is így gondolkoztam. Nehézséget okozott számomra a 6000 forintos havidíj megfizetése is, de megoldottam, kitartottam, tanultam és jöttek a sikerek!

Ha szeretnél a Csapatomhoz tartozni, szerintem semmiképp ne hagyd ki a májusi promóciót, amelyről már beszéltem, mert most valóban féláron vagy akár negyed áron tudsz csomaghoz jutni! Erről a témáról ide kattintva tudsz olvasni!

Szerintem ha tetszik ez az üzlet, ne sokat gondolkozz, csináld meg az ingyenes regisztrációt! Amennyiben kérdéseid vannak, keress bizalommal az elérhetőségeim egyikén!

Vlog
gyurattila

Licence csomagok, webáruház, passzív jövedelem? Igen! Ez a Zamnia!

Ahogy az igérve lett, eljött az idő, indul a Zamnia webáruház! Sokat beszéltem már róla, de talán nem értetted, nem

Read More »
Vlog
gyurattila

Hálózatépítés vs. munkahely, azaz miért utálják sokan az MLM-et?!

Keddenként, rendszeresen Budapesten tárgyalok az ügyfeleimmel, munkatársaimmal. Most kedden sem volt ez másképp. Az út kb. 2 órás autópályás utazást

Read More »