Ismered a mondást, hogy jókor volt jó helyen?

Jókor lenni, jó helyen?! Igaz lehet a mondás? Azt gondolom, hogy igen! De, hogy jön ez ide? Jogos a kérdés! Ha már egy ideje követed az oldalam és a Freedom céget, meg fogod érteni. Nézd végig az alábbi videót!

Itt a videó alatt most összefoglalom a lényeget, mert a videóban főleg a forgalomra figyeltem, így lehet, hogy nem teljesen érthetően mondtam el minden részletet. Szóval, miről is szól ez a 2 promóció most májusban:

SZEREZZ RÉSZESEDÉST PASSZÍVAN AZ eCommerce FORGALMAKBÓL ÉLETED VÉGÉIG!

A FreedomXpress eddigi történetében először fordul elő, hogy két promóciót elérhetővé tegyen egy hónapon belül!
Még van 12 napod arra hogy kihasználd ezt a vissza nem térő lehetőséget :

Társaságunk júniusi promóciójában elsőként kerülnek fel majd a webirodákba az új ecommerce üzleti csomagok leváltva a “régi” Starter Csomagokat!
Júniusi promóciónk értelmében minden meghatározott ecommerce üzleti csomagunk mellé LIMITÁLT IDEIG társaságunk jóvá ír meghatározott mennyiségű eCommerce pool share-t!

eCommerce Pool :

Társaságunk elkülönít a globális eCommerce forgalmainak árréseiből 10%-ot egy úgy nevezett eCommerce Pool-ba!
Azon partnereink jogosultak ebből a globális forgalomból életük végéig passzívan részesedni, akik a promóciós időszakban a megfelelő ecommerce csomagok megvásárlásával biztosítják maguknak a csomagok mellé járó ecommerce shareket!

eCommerce csomagok share tartalma :

EUR250 : 0 share
EUR500 : 0 share
EUR750 : 1 share
EUR1500 : 2 share
EUR 5000 : 8 share (ez a csomag most 2600 euróét megvásárolható!)
EUR 12.500 : 24 share (ez a csomag most 5200 euróét megvásárolható!)

FIGYELEM!!

Társaságunk döntése értelmében, partnereink május 1-től, május 31-ig még a meglévő Starter csomagokkal megválthatják ecommerce shareiket és jóváírásra fognak azok kerülni a számláikon a következők alapján :

Silver Package EUR750 : 1 eCommerce share
Gold Package EUR1500 : 2 eCommerce share
Platinum Package EUR2500 : 8 eCommerce share
Diamond Package EUR5000 : 24 eCommerce share

Tehát május hónapban 2 promóciónk használható ki egyetlen csomagvásárlással :

Azon partereink akik május hónapban vásárolnak még a jelenlegi Starter csomagok közül, azok az eCommerce üzletágunk indulásakor megkapják a licenseket és a tovább értékesíthető license kódokat is még a mostani Starter csomag árakon ( ami júniustól duplájára emelkedik ) illetve szintán májusi promóciónk értelmében még a meglévő Starter csomag vásárlással szintén fél áron kerülnek jóváírásra az eCommerce Poolra jogosító eCommerce sharek is!

Használd ki ezt a vissza nem térő lehetőséget és szerezz életed végéig tartó passzív kifizetést az ecommerce divíziónk globális világ forgalmából!

Szerintem ha tetszik amit látsz, ne sokat gondolkozz, csináld meg az ingyenes regisztrációt! Amennyiben kérdéseid vannak, keress bizalommal az elérhetőségeim egyikén!

Csomagok
gyurattila

A Micro affiliate csomag bemutatása

Kezdd el saját e-commerce vállalkozásod! Annak érdekében, hogy gyorsabban tudd duplikálni az üzletedet, olyan eszközökre van szükséged melyek további promóciókat,

Read More »
Csomagok
gyurattila

A Standard affiliate csomag bemutatása

Lépj a gyorsító sávra! A Standard affiliate csomag azon túl, hogy tartalmazza a Micro affiliate csomag minden elemét, magasabb jövedelemszerzési

Read More »