Ismered a mondást, hogy jókor volt jó helyen?

Jókor lenni, jó helyen?! Igaz lehet a mondás? Azt gondolom, hogy igen! De, hogy jön ez ide? Jogos a kérdés! Ha már egy ideje követed az oldalam és a Freedom céget, meg fogod érteni. Nézd végig az alábbi videót!

Itt a videó alatt most összefoglalom a lényeget, mert a videóban főleg a forgalomra figyeltem, így lehet, hogy nem teljesen érthetően mondtam el minden részletet. Szóval, miről is szól ez a 2 promóció most májusban:

SZEREZZ RÉSZESEDÉST PASSZÍVAN AZ eCommerce FORGALMAKBÓL ÉLETED VÉGÉIG!

A FreedomXpress eddigi történetében először fordul elő, hogy két promóciót elérhetővé tegyen egy hónapon belül!
Még van 12 napod arra hogy kihasználd ezt a vissza nem térő lehetőséget :

Társaságunk júniusi promóciójában elsőként kerülnek fel majd a webirodákba az új ecommerce üzleti csomagok leváltva a “régi” Starter Csomagokat!
Júniusi promóciónk értelmében minden meghatározott ecommerce üzleti csomagunk mellé LIMITÁLT IDEIG társaságunk jóvá ír meghatározott mennyiségű eCommerce pool share-t!

eCommerce Pool :

Társaságunk elkülönít a globális eCommerce forgalmainak árréseiből 10%-ot egy úgy nevezett eCommerce Pool-ba!
Azon partnereink jogosultak ebből a globális forgalomból életük végéig passzívan részesedni, akik a promóciós időszakban a megfelelő ecommerce csomagok megvásárlásával biztosítják maguknak a csomagok mellé járó ecommerce shareket!

eCommerce csomagok share tartalma :

EUR250 : 0 share
EUR500 : 0 share
EUR750 : 1 share
EUR1500 : 2 share
EUR 5000 : 8 share (ez a csomag most 2600 euróét megvásárolható!)
EUR 12.500 : 24 share (ez a csomag most 5200 euróét megvásárolható!)

FIGYELEM!!

Társaságunk döntése értelmében, partnereink május 1-től, május 31-ig még a meglévő Starter csomagokkal megválthatják ecommerce shareiket és jóváírásra fognak azok kerülni a számláikon a következők alapján :

Silver Package EUR750 : 1 eCommerce share
Gold Package EUR1500 : 2 eCommerce share
Platinum Package EUR2500 : 8 eCommerce share
Diamond Package EUR5000 : 24 eCommerce share

Tehát május hónapban 2 promóciónk használható ki egyetlen csomagvásárlással :

Azon partereink akik május hónapban vásárolnak még a jelenlegi Starter csomagok közül, azok az eCommerce üzletágunk indulásakor megkapják a licenseket és a tovább értékesíthető license kódokat is még a mostani Starter csomag árakon ( ami júniustól duplájára emelkedik ) illetve szintán májusi promóciónk értelmében még a meglévő Starter csomag vásárlással szintén fél áron kerülnek jóváírásra az eCommerce Poolra jogosító eCommerce sharek is!

Használd ki ezt a vissza nem térő lehetőséget és szerezz életed végéig tartó passzív kifizetést az ecommerce divíziónk globális világ forgalmából!

Szerintem ha tetszik amit látsz, ne sokat gondolkozz, csináld meg az ingyenes regisztrációt! Amennyiben kérdéseid vannak, keress bizalommal az elérhetőségeim egyikén!

Vlog
gyurattila

Kiválasztottuk a Freedomos BMW-ket!

Nagy nap volt a mai, mert ma reggel találkoztunk a Freedom Xpress tulajdonosaival, a budapesti Kempinski Hotel Corvinusban. Találkozásunk tárgya

Read More »
Vlog
gyurattila

Gazdára talált a 2200 eurós iMac, mindössze 68.8 euróért (videó)!

Hétvégén, megrendezésre került az első Freedomos családi nap, ahol természetesen én is jelen voltam, további 120 munkatárssal egyetemben. Fantasztikus idő

Read More »
Termékpartnerek
gyurattila

Az OMV és a Tesco, valóban Freedom Xpress termékpartnerek?!

A mai videóból kiderül, hogy valóban van-e termékpartneri szerződés a Freedom Xpress és az OMV, Tesco között. Mielőtt még megnézed

Read More »

Szólj hozzá!

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..