Kiválasztottuk a Freedomos BMW-ket!

Nagy nap volt a mai, mert ma reggel találkoztunk a Freedom Xpress tulajdonosaival, a budapesti Kempinski Hotel Corvinusban. Találkozásunk tárgya a nyeremény BMW-k kiválasztása volt. Igen, tudom sokaknak hihetetlen ez, de három vezető, köztük én is, választhattunk 1-1 BMW 3-as vagy 4-es kategória közül, ízlés, vágy szerint. 

Először nagyon megtetszett egy szürke 3-as bömös, de később mégis a 4-es kategória mellett döntöttem. Az alábbi videóban, bemutatom az egész eseményt, beszélek a részletekről, láthatod a kocsikat, tárgyalás egy részét, hazafelé vezető utat. A videó 25 perces lett, de szerintem megéri végignézni! 

Nagyon jó érzés egy olyan céget képviselni, amely törődik veled, nagy jutalékokat fizet, luxus utazásokra visz, autót ajándékoz, luxus életet biztosít. Lehet itt bármit mondani, de amit ígérnek azt be is tartják és ez a mai világban nagyon fontos! A többi már csak rajtunk, akár rajtad múlik, kell-e ez neked, akarsz-e tenni érte?

Nyilván ezt Te fogod eldönteni, de szerintem ha tetszik ez az üzlet, ne sokat gondolkozz, csináld meg az ingyenes regisztrációt! Amennyiben kérdéseid vannak, keress bizalommal az elérhetőségeim egyikén!

Csomagok
gyurattila

A Micro affiliate csomag bemutatása

Kezdd el saját e-commerce vállalkozásod! Annak érdekében, hogy gyorsabban tudd duplikálni az üzletedet, olyan eszközökre van szükséged melyek további promóciókat,

Read More »
Csomagok
gyurattila

A Standard affiliate csomag bemutatása

Lépj a gyorsító sávra! A Standard affiliate csomag azon túl, hogy tartalmazza a Micro affiliate csomag minden elemét, magasabb jövedelemszerzési

Read More »