Kiválasztottuk a Freedomos BMW-ket!

Nagy nap volt a mai, mert ma reggel találkoztunk a Freedom Xpress tulajdonosaival, a budapesti Kempinski Hotel Corvinusban. Találkozásunk tárgya a nyeremény BMW-k kiválasztása volt. Igen, tudom sokaknak hihetetlen ez, de három vezető, köztük én is, választhattunk 1-1 BMW 3-as vagy 4-es kategória közül, ízlés, vágy szerint. 

Először nagyon megtetszett egy szürke 3-as bömös, de később mégis a 4-es kategória mellett döntöttem. Az alábbi videóban, bemutatom az egész eseményt, beszélek a részletekről, láthatod a kocsikat, tárgyalás egy részét, hazafelé vezető utat. A videó 25 perces lett, de szerintem megéri végignézni! 

Nagyon jó érzés egy olyan céget képviselni, amely törődik veled, nagy jutalékokat fizet, luxus utazásokra visz, autót ajándékoz, luxus életet biztosít. Lehet itt bármit mondani, de amit ígérnek azt be is tartják és ez a mai világban nagyon fontos! A többi már csak rajtunk, akár rajtad múlik, kell-e ez neked, akarsz-e tenni érte?

Nyilván ezt Te fogod eldönteni, de szerintem ha tetszik ez az üzlet, ne sokat gondolkozz, csináld meg az ingyenes regisztrációt! Amennyiben kérdéseid vannak, keress bizalommal az elérhetőségeim egyikén!