Mit jelent a licenc a Freedom Xpressnél?!

Állandó kérdés: mi az a licenc? Miért van nekem szükségem licencre? A kérdés jogos és valóban nagyon fontos erre választ adni! Mint minden videóban, a maiban is teljesen egyszerűen próbálok választ adni erre a kérdésre, ha érdekel, nézd végig ezt a rövid videót!

Az alábbi táblázatban láthatod, melyik licenc, milyen jogot ad neked a vásárlások utáni visszatérítésekre, azaz a passzív jövedelemre. Láthatod, hogy a 250 eurós csomag csak 1 mélységből fizet vissza és csak 10%-ot ami nem rossz, de az 500 eurós csomag ennek pont a dupláját fogja megtéríteni. 

A 750-esnél már kezd érdekessé válni a helyzet, mert ott már 3 mélységből jön a jövedelem és a százalékok is emelkednek. 

Az 1500-as csomag 4, az 5000-es (amelynek ára csak még májusban 2500 eu és tartalmaz 7500 euró értékben licenceket) 6 és a 12.500-as (amit májusban 5000-ért tudsz megvásárolni és 15.000 euró értékben tartalmaz licencet), 8 mélységből téríti meg a vásárlásokat.

Az alábbi táblázatban pedig a várható jövedelmet láthatod, amit majd akkor hoz a licenc jogod, amikor elindul a webáruház projekt és működteted, marketingeled azt. Az ábrán látható példa egy átlagos üzleti eredmény és csak napi 1 vásárlásra vonatkozi, 5 eurós árréssel! De mi van ha az az árrés 2000, 3000, 5000 forint?! 

Ha szeretnél a Csapatomhoz tartozni, szerintem semmiképp ne hagyd ki a májusi promóciót, amelyről már beszéltem, mert most valóban féláron vagy akár negyed áron tudsz csomaghoz jutni! Erről a témáról ide kattintva tudsz olvasni!

Szerintem ha tetszik ez az üzlet, ne sokat gondolkozz, csináld meg az ingyenes regisztrációt! Amennyiben kérdéseid vannak, keress bizalommal az elérhetőségeim egyikén!

Vlog
gyurattila

Breaking News!!! Brutális passzív jövedelem ajánlat, limitált ideig!

Hallottam már nagyon jó ajánlatokat, volt amit ki is használtam, de azt hiszem a mai, mindent visz! Hidd el, ez

Read More »
Vlog
gyurattila

8000 dollár egy nap alatt, hagyományos dropship rendszerrel?!!

Néhány nappal ezelőtt beszéltem az egyik külföldi ismerősömmel, aki már több éve foglalkozik dropshippinggel. Kíváncsi voltam néhány statisztikára, ők hogyan

Read More »

Szólj hozzá!

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..