Mit jelent a licenc a Freedom Xpressnél?!

Állandó kérdés: mi az a licenc? Miért van nekem szükségem licencre? A kérdés jogos és valóban nagyon fontos erre választ adni! Mint minden videóban, a maiban is teljesen egyszerűen próbálok választ adni erre a kérdésre, ha érdekel, nézd végig ezt a rövid videót!

Az alábbi táblázatban láthatod, melyik licenc, milyen jogot ad neked a vásárlások utáni visszatérítésekre, azaz a passzív jövedelemre. Láthatod, hogy a 250 eurós csomag csak 1 mélységből fizet vissza és csak 10%-ot ami nem rossz, de az 500 eurós csomag ennek pont a dupláját fogja megtéríteni. 

A 750-esnél már kezd érdekessé válni a helyzet, mert ott már 3 mélységből jön a jövedelem és a százalékok is emelkednek. 

Az 1500-as csomag 4, az 5000-es (amelynek ára csak még májusban 2500 eu és tartalmaz 7500 euró értékben licenceket) 6 és a 12.500-as (amit májusban 5000-ért tudsz megvásárolni és 15.000 euró értékben tartalmaz licencet), 8 mélységből téríti meg a vásárlásokat.

Az alábbi táblázatban pedig a várható jövedelmet láthatod, amit majd akkor hoz a licenc jogod, amikor elindul a webáruház projekt és működteted, marketingeled azt. Az ábrán látható példa egy átlagos üzleti eredmény és csak napi 1 vásárlásra vonatkozi, 5 eurós árréssel! De mi van ha az az árrés 2000, 3000, 5000 forint?! 

Ha szeretnél a Csapatomhoz tartozni, szerintem semmiképp ne hagyd ki a májusi promóciót, amelyről már beszéltem, mert most valóban féláron vagy akár negyed áron tudsz csomaghoz jutni! Erről a témáról ide kattintva tudsz olvasni!

Szerintem ha tetszik ez az üzlet, ne sokat gondolkozz, csináld meg az ingyenes regisztrációt! Amennyiben kérdéseid vannak, keress bizalommal az elérhetőségeim egyikén!

Vlog
gyurattila

Nyerj 2 drb Forma-1 belépőt a Hungaroringre!

Ezen a héten újra adrenalint viszünk a péntek estétekbe! A megszokott időben 20:00-tól várunk mindenkit a ZanGuu aukciók BID gombjainál!

Read More »
Vlog
gyurattila

Kiválasztottuk a Freedomos BMW-ket!

Nagy nap volt a mai, mert ma reggel találkoztunk a Freedom Xpress tulajdonosaival, a budapesti Kempinski Hotel Corvinusban. Találkozásunk tárgya

Read More »
Vlog
gyurattila

Gazdára talált a 2200 eurós iMac, mindössze 68.8 euróért (videó)!

Hétvégén, megrendezésre került az első Freedomos családi nap, ahol természetesen én is jelen voltam, további 120 munkatárssal egyetemben. Fantasztikus idő

Read More »

Szólj hozzá!

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..