Mit jelent a licenc a Freedom Xpressnél?!

Állandó kérdés: mi az a licenc? Miért van nekem szükségem licencre? A kérdés jogos és valóban nagyon fontos erre választ adni! Mint minden videóban, a maiban is teljesen egyszerűen próbálok választ adni erre a kérdésre, ha érdekel, nézd végig ezt a rövid videót!

Az alábbi táblázatban láthatod, melyik licenc, milyen jogot ad neked a vásárlások utáni visszatérítésekre, azaz a passzív jövedelemre. Láthatod, hogy a 250 eurós csomag csak 1 mélységből fizet vissza és csak 10%-ot ami nem rossz, de az 500 eurós csomag ennek pont a dupláját fogja megtéríteni. 

A 750-esnél már kezd érdekessé válni a helyzet, mert ott már 3 mélységből jön a jövedelem és a százalékok is emelkednek. 

Az 1500-as csomag 4, az 5000-es (amelynek ára csak még májusban 2500 eu és tartalmaz 7500 euró értékben licenceket) 6 és a 12.500-as (amit májusban 5000-ért tudsz megvásárolni és 15.000 euró értékben tartalmaz licencet), 8 mélységből téríti meg a vásárlásokat.

Az alábbi táblázatban pedig a várható jövedelmet láthatod, amit majd akkor hoz a licenc jogod, amikor elindul a webáruház projekt és működteted, marketingeled azt. Az ábrán látható példa egy átlagos üzleti eredmény és csak napi 1 vásárlásra vonatkozi, 5 eurós árréssel! De mi van ha az az árrés 2000, 3000, 5000 forint?! 

Ha szeretnél a Csapatomhoz tartozni, szerintem semmiképp ne hagyd ki a májusi promóciót, amelyről már beszéltem, mert most valóban féláron vagy akár negyed áron tudsz csomaghoz jutni! Erről a témáról ide kattintva tudsz olvasni!

Szerintem ha tetszik ez az üzlet, ne sokat gondolkozz, csináld meg az ingyenes regisztrációt! Amennyiben kérdéseid vannak, keress bizalommal az elérhetőségeim egyikén!