Passzív jövedelem munka nélkül, limitált ideig a Freedom Xpressnél!

Talán az egyik legvonzóbb téma minden ember számára, az állandó passzív jövedelem, főleg ha azért semmit sem kell tenni. Első hallásra, lehet, hogy hihetetlen számodra, hogy ilyen is létezik, de a Freedom Xpress ezt is tudja! Persze az ajánlat, limitált ideig aktuális. Erről beszélek a következő videóban, ha számodra érdekes ez a téma, nézd végig a videót!

Tehát akkor

  • A társaság minden hónapban elkülöníti egy úgy nevezett Global Pool-ba, a teljes forgalmának 10%-át
  • Annak függvényében, hogy milyen Starter csomagunk van, részesedhetünk a havonta kifizetésre kerülő Global Pool Share Programból
  • Ez egy fantasztikus módja annak, hogy teljesen passzív jövedelemre tegyünk szert, hiszen ehhez semmilyen üzleti tevékenység nem szükséges részünkről, csupán azzal, hogy megvásároltunk életünkben egyszer egy Starter csomagot a társaságtól, mindig kapni fogjuk a Global Pool után járó share-eket
  • Starter csomagok után járó Global Pool Share-ek:
Basic: 0 share
Bronz: 1 share
Silver: 3 share
Gold: 6 share
Platina: 10 share
Diamond: 20 share
  • A Global Pool Share-k száma 50.000 db-ban van maximalizálva, hogy a share-k értéke idővel ne devalválódjon!

* A Global Pool részesedések után járó kifizetések nagysága attól függ, hogy az adott hónapban mennyi volt a vállalat teljes árbevétele és hány szavazattal rendelkeznek összesen a partnerek. Az adott hónap 1 share-re eső kifizetésének összege, nem tekinthető mérvadónak a következő hónap kifizetését illetően.

Röviden tehát erről szól a Global Pool. Ha tetszik amit látsz, kattints a regisztráció menüpontra és indítsd el az ingyenes regisztrációdat! Ha kérdésed van, vedd fel velem a kapcsolatot!