Saját szememmel láttam a webáruházat és termékeit!

Örömmel tudatjuk veletek, hogy a ma délelőttünket az informatikusokkal töltöttük, ahol a webáruház, jelenleg 17.218 fajta (nem darab) termékkel feltöltött verzióját és annak kész funkcióit teszteltük.
Természetesen ez a szám sokszorosára fog növekedni a végleges oldal teljes adatbázis feltöltése után!

Jelenleg kb. 50%-os készültéségű az oldal a programozási munkák tekintetében!
Ma egy szűk körű vezetői ZOOM meeting keretein belül be fogunk mutatni a vezetőknek az oldalból részleteket és megbeszélés tárgyát fogja képezni az ecommerce oldal ütemterve érintve a BÉTA teszt elindításának esetleges dátumait és körülményeit!

Hihetetlenül izgalmas, hogy a szemünk láttára elevenedik meg “kódról-kódra” ez a lenyűgöző oldal, ami sokatok számára fog jelenteni a jövőben anyagi biztonságot és korlátlan karrier lehetőséget ami a network iparág vezetői csúcsáig és még azon is túl fog repíteni minket és titeket közösen! – ezt a közleményt olvashattuk a cég vezetőségétől, majd elérkezett az időpont, amikor saját szememmel láthattam a webáruházat és termékeit. Erről beszélek egy kicsit a mai videóban!

Amennyiben ez az első videó, amelyet tőlem látsz, ajánlom figyelmedbe a teljes projektet bemutató videót,amelyet ide kattintva tudsz megnézni!

Ha szeretnél a Csapatomhoz tartozni, szerintem semmiképp ne hagyd ki a májusi promóciót, amelyről már beszéltem, mert most valóban féláron vagy akár negyed áron tudsz csomaghoz jutni!

Szerintem ha tetszik ez az üzlet, ne sokat gondolkozz, csináld meg az ingyenes regisztrációt! Amennyiben kérdéseid vannak, keress bizalommal az elérhetőségeim egyikén!