Saját szememmel láttam a webáruházat és termékeit!

Örömmel tudatjuk veletek, hogy a ma délelőttünket az informatikusokkal töltöttük, ahol a webáruház, jelenleg 17.218 fajta (nem darab) termékkel feltöltött verzióját és annak kész funkcióit teszteltük.
Természetesen ez a szám sokszorosára fog növekedni a végleges oldal teljes adatbázis feltöltése után!

Jelenleg kb. 50%-os készültéségű az oldal a programozási munkák tekintetében!
Ma egy szűk körű vezetői ZOOM meeting keretein belül be fogunk mutatni a vezetőknek az oldalból részleteket és megbeszélés tárgyát fogja képezni az ecommerce oldal ütemterve érintve a BÉTA teszt elindításának esetleges dátumait és körülményeit!

Hihetetlenül izgalmas, hogy a szemünk láttára elevenedik meg “kódról-kódra” ez a lenyűgöző oldal, ami sokatok számára fog jelenteni a jövőben anyagi biztonságot és korlátlan karrier lehetőséget ami a network iparág vezetői csúcsáig és még azon is túl fog repíteni minket és titeket közösen! – ezt a közleményt olvashattuk a cég vezetőségétől, majd elérkezett az időpont, amikor saját szememmel láthattam a webáruházat és termékeit. Erről beszélek egy kicsit a mai videóban!

Amennyiben ez az első videó, amelyet tőlem látsz, ajánlom figyelmedbe a teljes projektet bemutató videót,amelyet ide kattintva tudsz megnézni!

Ha szeretnél a Csapatomhoz tartozni, szerintem semmiképp ne hagyd ki a májusi promóciót, amelyről már beszéltem, mert most valóban féláron vagy akár negyed áron tudsz csomaghoz jutni!

Szerintem ha tetszik ez az üzlet, ne sokat gondolkozz, csináld meg az ingyenes regisztrációt! Amennyiben kérdéseid vannak, keress bizalommal az elérhetőségeim egyikén!

Vlog
gyurattila

Kiválasztottuk a Freedomos BMW-ket!

Nagy nap volt a mai, mert ma reggel találkoztunk a Freedom Xpress tulajdonosaival, a budapesti Kempinski Hotel Corvinusban. Találkozásunk tárgya

Read More »
Vlog
gyurattila

Gazdára talált a 2200 eurós iMac, mindössze 68.8 euróért (videó)!

Hétvégén, megrendezésre került az első Freedomos családi nap, ahol természetesen én is jelen voltam, további 120 munkatárssal egyetemben. Fantasztikus idő

Read More »
Termékpartnerek
gyurattila

Az OMV és a Tesco, valóban Freedom Xpress termékpartnerek?!

A mai videóból kiderül, hogy valóban van-e termékpartneri szerződés a Freedom Xpress és az OMV, Tesco között. Mielőtt még megnézed

Read More »

Szólj hozzá!

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..